© Yücel Kahraman

© Yücel Kahraman

© Yücel Kahraman

© Yücel Kahraman

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

RUMI Centre schenkt 800 medische maskers aan Mariaziekenhuis

RUMI Centre vzw, een lokale vereniging in Mol en omstreken was enkele weken geleden een inzamelactie voor medische mondmasker gestart om de gezondheidshelden te ondersteunen.

Yücel Kahraman

RUMI Centre vzw, een lokale vereniging in Mol en omstreken, startte enkele weken geleden met een inzamelactie voor medische mondmaskers om de gezondheidshelden te ondersteunen. Ze konden beroep doen op vrijwilligers en sympathisanten die geld doneerden. Zo konden ze mondmaskers aankopen om de netelige situatie van de gezondheidshelden mee te helpen wegwerken. Hiermee draagt Rumi Centre vzw bij tot de maatschappelijke problemen van ons land.

Er werd een 200-tal mondmaskers geschonken aan verplegers en rusthuizen. Het voorbije weekend werden er door bestuursleden Ahmet Savran en Serdar Akyuz nog 800 medische maskers gedoneerd aan de Mariaziekenhuis in Overpelt. Hiermee zijn alle maskers die aangeschaft waren verdeeld. "We zijn iedereen die mee een bijdrage heeft geleverd dankbaar voor hun steun en solidariteit", klinkt het bij de vzw. "Veel zorgverleners en instellingen hebben de voorbije weken mondmaskers op eigen initiatief moeten aanschaffen, meestal voor een veel te hoge prijs. Daarom zetten we onze inzamelactie voor medische mondmasker nog even door."

Meer info via de Facebookpagian www.facebook.com/rumicentrevzw) of via 0488/29.96.08, RUMI Centre vzw, voorzitter Ahmet Savran


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio