© Samaritan Musical Productions

© Samaritan Musical Productions

© Samaritan Musical Productions

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Samaritan Musical Productions zoekt 100-tal zangers, acteurs en dansers voor nieuwe musical

Het Noord-Limburgse productiehuis Samaritan Musical Productions maakt zich klaar voor de audities van Andrew Lloyd Webbers ‘Joseph’. Daarvoor gaan ze op zoek naar een 100-tal zangers/acteurs (m/v), dansers(m/v) en heel veel kinderen.

Samaritan Musical Productions

Na de overdonderende successen van de musicals Oliver! en The Sound Of Music gaat alweer een nieuw project van start. Dit keer van het bekende schrijversduo Andrew Lloyd Webber en Tim Rice, die eerder kaskrakers als Jesus Christ Superstar en Evita schreven.

Nu bereidt Samaritan Musical Productions zich voor op Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, een opzwepende feelgood musical waarin pop, rock-'n-roll, disco en country elkaars pad kruisen. Het verhaal uit de bijbel over Jozef en zijn broers wordt verteld zoals het zich in de verbeelding van kinderen afspeelt. Dat zorgt voor knotsgekke taferelen met een flinke dosis humor en een brede glimlach. De wervelende dansen, de vele kinderrollen en de excentrieke personages maken van Joseph een waar feest.

Wil jij ook schitteren in deze topproductie? Dan zijn er audities op zaterdag 27 en zondag 28 juni 2020 en voor de dansers op 29 en 30 juni. Info en inschrijven (vanaf 1 mei): www.samaritanmp.com


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio