Ebkc de Breese stoepluipers schenkt snoepgoed weg

Print
Ebkc de Breese stoepluipers schenkt snoepgoed weg

Foto: Linda Creemers

Bree - In maart moesten ze hun stoet moeten annuleren door de coronacrisis. Daarom verplaatsten de Breese Stoepluipers hun optocht naar 27 juni, een zomer carnaval. Omdat ook dat plan helaas geannuleerd werd, schonken de carnavalisten het overgebleven snoepgoed aan verschillende lokale vzw's waaronder vzw ZeZijnZo

Nadat de Breese Stoepluipers eerder deze week het nieuws kregen dat hun zomerparade van 27 juni geannuleerd werd, zaten ze met een groot overschot aan snoepgoed en lekkers dat normaal uitgestrooid werd door hun prinsenpaar. Daarom besloten voorzitter Wim Peeters, ondervoorzitter Jan Vliegen en hun team om al het lekkers te schenken aan de verschillende lokale vzw's, waaronder ook vzw ZezijnZo.

Voorzitter Wim Peeters kwam het lekkers op een veilige manier overhandigen aan mascotte Zizo van vzw ZeZijnZo. Zizo heeft dan alles in pakketjes verdeeld voor een aantal van de gezinnen binnen de vzw. De pakketjes werden dan ook op een veilige manier afgehaald. "Een welgemeende dank je wel aan de Breese Stoepluipers voor deze super leuke schenking", zo klinkt het bij ZeZijnZo.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio