Mode

Met dierenprint of doorzichtige stroken: dit draag je tijdens het sporten

Print

Foto: Nike en Recto Verso

Heb je de smaak om te sporten goed te pakken, verwen dan jezelf met een nieuwe sportieve outfit. Vooral nu we met mondjesmaat terug met vrienden het park, het strand of de wijde natuur in mogen trekken, is zo'n kleine verwennerij zeker welkom om je van je beste, sportieve kant te laten zien. Alle trends zetten wij even op een rijtje.

Leggings, leggings en nog eens leggings. Sportievelingen hebben er een absolute voorkeur voor. Vooral leggings met een hoge taille of  met figuurcorrigerend effect scoren bijster goed. Ben je dat saaie zwart beu? Met drukke prints vrolijk je je sportieve outfit meteen op. Dierenprints, bloemenprints of batikprints zijn het populairst.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VARLEY (@varley) on

Jennifer Lopez ontketende in haar eentje een ware rage in fitnessland. Toen de zangeres naar de gym trok met een metallickleurige sportlegging, doken dergelijke leggings plots overal op. Gewaagd dat wel. In de kijker loop je zeker.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEROINE SPORT (@heroinesport) on

Fuchsia of geel. Ook neonkleurtjes zorgen voor wat extra pit in je sportgarderobe. Loop je er liever niet als neonlicht bij, kies dan voor een zwarte outfit met een accentje in een felle kleur of combineer een opvallend bovenstuk met een zwarte legging.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thinking about all the new fall pieces we want, this set included ???? @carbon38

A post shared by Year Of Ours (@yearofours) on

Met doorzichtige stroken voeg je dan weer een sexy kantje toe aan je sportoutfit. Laat een stukje decolleté, been of rug zien en zet zo je troeven optimaal in de kijker.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GOOD AMERICAN (@goodamerican) on

Liever geen leggings? Ook onder sportievelingen, vooral yogaliefhebbers en dansfanaten, zijn jumpsuits populair. Durf je zo'n aansluitend, én allesonthullend exemplaar niet aan, kies dan voor een jumpsuit die iets losser zit rond de heupen en het middenrif. Ideaal als je dilemma's voor het sporten wil voorkomen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Free People Movement (@fpmovement) on

Shopping? Bovenstukje met dierenprint - 32,95 euro - Wolf & Whistle, legging met dierenprint - 45,95 euro - Wolf & Whistle, fuchsia bovenstukje - 25,95 euro - Oysho Sport, zwarte jumpsuit - 70 euro - Puma, bovenstukje met fluostreep - 39,95 euro - Puma, glossy legging - 119;95 euro - Filippa K, bovenstukje met doorzichtige strook - 29,95 euro - Hunkemöller, legging met dierenprint - 69;95 euro - Casall, trui met doorzichtige middenstrook - 119,95 euro - Calvin Klein en legging met bloemenprint - 51,99 euro - Onzie

Niet te missen