Hanne Troonbeeckx heeft kopzorgen: komt huwelijk op Ibiza in gedrang?

Hanne Troonbeeckx (40) zit met de handen in het haar. De tv-persoonlijkheid, die tegenwoordig ook lifecoach is, zou in september in het huwelijksbootje stappen op… Ibiza.

tove

Sinds de uitbraak van het coronavirus zijn grenzen gesloten, en vliegtuigen blijven aan de grond. Of tegen dan de situatie weer beter gaat zijn, kan niemand zeggen. De voorbije maanden hadden Hanne en haar verloofde Steffen al veel praktische zaken tot in de puntjes geregeld. Er was zelfs een weddingplanner ingeschakeld die er samen mee voor zou zorgen dat het een droomdag voor het koppel zou worden. Maar dat het nu een dag zal worden waarbij men rekening moet houden met coronamaatregelen, lijkt al onvermijdelijk. Momenteel bekijkt het koppel hoe ze de dag kunnen aanpassen, zodat de gasten zich toch nog op hun gemak voelen.

Troonbeeckx verloofde zich afgelopen najaar met haar twaalf jaar jongere vriend Steffen Brans. “Ik zei ja tegen de man van mijn dromen”, klonk het toen bij een foto die Hanne plaatste vanuit Sevilla. “Ik heb met hem het groot lot gewonnen.” De twee zijn al een hele poos samen, maar hielden de romance geruime tijd buiten de schijnwerpers.