Ook dansclub Clap blijft in haar kot

Print
As - Lekker samen dansen in de danszaal zit er voor dansclub Clap voorlopig niet meer in door de coronacrisis. Maar de leraars en het bestuur bleven niet bij de pakken zitten: via online kanalen blijven ze contact houden met hun dansers. Die kregen ook al allemaal een online dansles voorgeschoteld.

Via kanalen zoals mail, YouTube, WhatsApp, Messenger, Facebook en Zoom houden de leraars van dansclub Clap nog contact met hun dansers. Zo worden er leuke dansfilmpjes gemaakt, gekke foto’s rondgestuurd, berichten gedeeld enzovoort. Dit alles om zoveel mogelijk verbonden te blijven met alle leden. Zo kregen alle groepen al dansles online, filmpjes met nieuw en oud materiaal, om zo toch maar te kunnen blijven dansen.

Marth, een van de dansers van de groep Street & Videodance 1 (leeftijd van 10 tot en met 12 jaar) vat het als volgt samen: "Ik dans nu al mijn tweede jaar bij dansclub Clap. Door de lockdown kunnen we veel dingen niet meer doen, dus ook niet meer naar de dansles gaan. Ik was heel blij toen mijn juf daar iets op vond en ons filmpjes doorstuurde zodat we van thuis uit kunnen blijven bewegen en onze dansjes kunnen oefenen. Ik hoop dat we snel weer mogen gaan dansen, want ik vind dat super leuk."

Ook het hele team van dansclub Clap hoopt snel weer samen op de gewone manier dansles te kunnen geven. "Nog even volhouden dus, dan zien we elkaar heel snel weer terug in de dansclub", zo besluiten de leraars.

www.dansclub-clap.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio