Man gebruikt geniale vermomming om onopgemarkt buiten te komen tijdens lockdown

Na drie weken lockdown worden we allemaal wel een beetje gek door voortdurend tussen vier muren te zitten. In het Verenigd Koninkrijk hebben ze er een pas een weekje van verplichte zelfisolatie opzitten, maar toch snakte de man in bovenstaande video naar vrijheid. Om niet in de problemen te komen, vermomt hij zich tijdens die uitjes… als struik.

pjv

“Wat is onze buurman nu aan het doen?”, vragen Madeline Mai-Davies en Nicholas Murray zich luidop af wanneer ze een struik plots de benen zien nemen. Even later filmt het koppel vanuit zelfisolatie dat de heester terugkomt met enkele boodschappen. De video’s van hun buurman die ze op TikTok zetten, werden intussen al miljoenen keren bekeken.

“Wat zullen ze in die supermarkt gedacht hebben?”, klinkt het op sociale media. Iemand anders wil graag weten waar hij dat kostuum zo snel vandaan heeft gehaald: “Had hij dat nog ergens rondslingeren? De kwaliteit ervan is uitstekend.”

De Britse krant The Mirror uit echter ook kritiek op de ingenieuze vermomming van de man. “Het ziet ernaar uit dat dit een grap is, maar er is niks grappig aan de lockdown aan je laars te lappen. Als we allemaal het advies volgens, zullen we sneller weer een iets normaler leven kunnen leiden.” Kortom: blijf in uw kot!

bekijk ook

UITGELEGD. Daarom blijf je beter “in uw kot”: zo snel verspreidt het coronavirus zich