© Stad Hamont-Achel

Vakantieaanbod Pasen gaat virtueel met 'Blijf-in-je-kot Kampen'

Door het coronavirus werden alle geplande activiteiten van de stad Hamont-Achel tot en met minstens 19 april afgelast. Ook het vakantieaanbod tijdens de paasvakantie moest eraan geloven. Maar niet getreurd! De dienst Vrije Tijd herwerkte het grootste gedeelte naar online kampen. Deze ‘Blijf-in-je-kot Kampen’ gaan virtueel door, zijn gratis en iedereen kan er aan deelnemen!

Stad Hamont-Achel

Vanaf 6 april krijg je via de Facebookpagina van het UiTpunt Hamont-Achel (https://www.facebook.com/afdeling.vrijetijd/) dagelijks activiteiten aangeboden in de thema’s van de oorspronkelijke kampen. Onder andere het Dinokamp, Star for a day, Jump XL, het Thuis-fornuis, de Bootcamp en Spoor je paard krijgen twee weken lang een virtuele toets waardoor je kroost van thuis uit kan deelnemen aan allerlei leuke activiteiten. Zo kunnen de kinderen rekenen op tal van knutseltips en tricks, gaan ze zelf aan de slag in de keuken en leggen ze met een zelfgemaakt stokpaard een heus paardenparcours af. Dolle pret gegarandeerd!

Theater vanuit je woonkamer

Ook Cinema Walburg is momenteel gesloten in het kader van de coronamaatregelen. Dat betekent dat ook de Cinemaatjes – waarbij dit jaar Frozen 2 gedraaid zou worden – niet doorgaat. Maar ook hiervoor bestaat een oplossing! Je kan namelijk heel wat theatervoorstellingen voor kinderen gratis streamen? Hiervoor neem een kijkje op www.uitmetvlieg.be/uittip-familietheater-vanuit-je-living.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio