Steven Vranken van de L&M-Band: “Muziek brengt mensen samen, zelfs ook op afstand”

In het ‘Blijf in uw kot’-concert van vandaag is het podium helemaal voor Steven Vranken, voor velen waarschijnlijk bekend als zanger-gitarist van de bekende L&M-Band. Het coverduo toert al jaren in het circuit, en toverde onder andere een heel mooie versie van het Limburgse volkslied uit hun hoed.

Piet Vandebroek

BEKIJK OOK. Wim Borgers trapt af als eerste artiest van onze ‘Blijf in uw kot-concerten’

Steven is geboren en getogen in Alken en geeft, als hij niet met muziek bezig is, les aan de school Buidtelberg in Houthalen-Helchteren. Hij aarzelde geen seconde toen Het Belang van Limburg hem vroeg om enkele nummers vanuit zijn kot voor deze concertreeks op te nemen.

Mocht u een schenking in de digitale hoed wensen te doen dan mag u er op rekenen dat de bestemming helemaal juist zit. Steven Vranken steunt de VZW Tsimba & Evy’s Children Home. Een weeshuis in Kenia dat werd opgericht door Alfons Vos uit Genk nadat hij z’n dochter Evy verloor in 2014. Permanent verblijven er tussen de dertig en veertig weeskinderen die elk dankzij de support van vier peters en meters uit België toch een mooie toekomst hebben. De VZW Tsimba & Evy’s Children Home zorgt voor de noodzakelijke bijkomende ondersteuning.

U kunt storten door de onderstaande QR-code te scannen met uw smartphone en uw betaling uit te voeren via Payconiq.