Heel postkantoor in lockdown nadat postbode positief test

Print
Heel postkantoor in lockdown nadat postbode positief test

De afgelopen dagen stond er nog regelmatig een lange wachtrij aan het postkantoor. Foto: tp

Bilzen -

Nadat er maandag een postbode in Bilzen positief werd getest op het coronavirus nam bpost de beslissing om zowel het distributie- als loketgedeelte van het postkantoor op de Hasseltsestraat op dinsdag volledig te sluiten.

LIVE. Volg hier alle ontwikkelingen over het coronavirus

Bpost sluit in Bilzen op dinsdag 31 maart het distributie-en loketgedeelte van het postkantoor op de Hasseltsepoort, nadat maandag een 50-jarige postbode uit Bilzen positief testte op het coronavirus. “We gaan het pand dinsdag volledig ontsmetten, waardoor er geen postbezorging zal zijn in de regio Bilzen. Woensdag zijn de diensten in het lokale kantoor weer operationeel”, verduidelijkt woordvoerster van bpost Barbara Van Speybroeck.

Er zal geen screening van de andere postbodes gebeuren. “We vragen aan de werknemers van het kantoor om thuis te blijven als ze symptomen vertonen of ziek zijn.” Abonnees van Het Belang van Limburg in de regio Bilzen zullen dinsdag dus geen krant in hun brievenbus ontvangen. De krant kan wel nog steeds in krantenwinkels en grootwarenhuizen worden gekocht en uiteraard kunnen abonnees het volledige aanbod online lezen.

LEES OOK. Belg koopt massaal online sinds lockdown: “Verkoop sportmateriaal vervijfvoudigd”

bekijk ook

Limburg blijft zwaarst getroffen regio in België. Video: TV Limburg

Nieuwe Video's