© Filip Zwerts

Welzijnsschakel Halen 't Opstapje vraagt steun en schenkt waardebons

Om een financieel moeilijke periode door de coronacrisis te overbruggen, biedt welzijnsschakel 't Opstapje waardebons te koop aan. Bij aankoop van een waardebon schenkt 't Opstapje ook een waardebon aan de Sint-Vincentius vereniging Halen.

Filip Zwerts

Alles ligt even stil, zo ook de werking van Welzijnsschakel Halen 't Opstapje. Dat betekent helaas dat de vzw, net zoals vele andere, momenteel zonder inkomsten zit. Maar de vaste kosten blijven wel nog doorgaan. Kosten zoals de huur van de tweedehandswinkel en de ontmoetingsruimte in Zelem, de huur van de opslag- en sorteerruimte in Herk, de facturen voor verwarming, stroom, water, sabam enzovoort. Om deze periode te overbruggen en ervoor te zorgen dat zij er na deze crisis weer helemaal voor de mensen kunnen zijn, bieden zij nu waardebons te koop aan.

Die steun aan 't Opstapje is ook een extra steun voor hulpbehoevende na de coronacrisis. Voor elke waardebon van 5 euro die u nu koopt schenkt 't Opstapje één waardebon van 5 euro aan de voedselbank (Sint-Vincentiusvereniging Halen). Zo steunt u niet alleen de werking van Welzijnsschakel Halen, maar geeft u ook extra steun aan hulpbehoevenden na de crisis.

Welzijnsschakel Halen heeft nu jullie steun hard nodig om hun vaste kosten te kunnen betalen en heel wat mensen zullen die steun ook nog broodnodig hebben na deze coronacrisis. Voor meer info kan je contact opnemen via email welzijnsschakelhalen@hotmail.com

De waardebons blijven geldig tot 31 december 2020 voor aankopen in de sociale tweedehandswinkel (Stationsstraat 27, Zelem). Na ontvangst van jouw betaling sturen zij de waardebons zo spoedig mogelijk naar u toe.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio