© Petra Verstraten

© Petra Verstraten

© Petra Verstraten

© Petra Verstraten

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Vergeet-me-nietje blijft stand-by

Ook in deze bewogen tijden blijft team Huis Vergeet-me-nietje klaar staan. Ondanks alle “hens aan dek tegen corona” krijgen nog steeds iedere dag mensen het zware nieuws te verwerken dat ze kanker hebben. Om deze diagnose te helpen verwerken en antwoorden op de duizend-en-een vragen te krijgen, wil inloophuis Vergeet-me-nietje in Bree blijven helpen.

Petra Verstraten

Het Huis Vergeet-me-nietje klaar is wegens begrijpelijke omstandigheden tijdelijk niet toegankelijk. Maar omdat het welzijn van de gasten, partners, nabestaanden en vrijwilligers topprioriteit blijft, staat het team van Vergeet-me-nietje nog steeds stand-by. Via telefoon, email, website, teleconferentie blijven coördinatoren Monique Ooms en Petra Verstraten met een luisterend oor klaarstaan en zoeken ze antwoorden op ieders vragen.

"Aarzel niet, misschien is dit wel het moment om de eerste stap te zetten", klinkt het. "Een stap die al ooit overwogen werd, maar om allerlei goede redenen nog niet kon gezet worden. Misschien kan Huis Vergeet-me-nietje jullie het leven in deze moeilijke tijd toch wat aangenamer maken. Niets moet, alles mag!"

Huis Vergeet-me-nietje is bereikbaar via mail info@huisvergeetmenietje.be of telefonisch op 0468/49.79.07 - www.huisvergeetmenietje.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio