© Guy Hermans

Kiwanis Tongeren Ambiorix annuleert kledinginzameling door coronacrisis

De coronacrisis verhindert dat Kiwanis Tongeren Ambiorix een kledinginzameling organiseert in april van dit jaar. De organisatie besliste om de kledingophaling af te gelasten.

Guy Hermans

Met respect voor de maatregelen, genomen door de federale regering, en de bezorgdheid voor de gezondheid van alle betrokkenen (bevolking, vrijwilligers, leden van Kiwanis) werd besloten de kledingophaling, die voorzien was voor eind april van dit jaar, af te gelasten.

Deze afgelasting zal helaas ook financieel nadelige gevolgen hebben voor de sociale projecten die Kiwanis Tongeren Ambiorix ondersteunt en zou kunnen ondersteunen in de komende periode. De club betreurt dit omdat zij dagdagelijks moet vaststellen dat de sociale noden zoveel groter zijn dan de mogelijkheden waarover de club beschikt om hieraan in de mate van het mogelijke te verhelpen.

Kiwanis Tongeren Ambiorix hoopt voor de kledingactie op het einde van dit jaar (november 2020) weer te kunnen rekenen op de gewaardeerde steun en hulp van sponsors, medewerkers, vrijwilligers en uiteraard ook de bevolking om deze kledinginzameling op dat moment weer een voltreffer te laten worden.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio