© ISOPIX

Hier is hij dan: het liedje van prins Harry met Jon Bon Jovi

Tijdens zijn laatste officiële verplichtingen in het Verenigd Koninkrijk nam prins Harry ook een liedje op met rockster Jon Bon Jovi. Dat dient als de soundtrack voor de Invictus Games, een internationaal sportevent voor gewonde militairen en veteranen dat door Harry werd opgericht.

flb

De muzikale samenwerking tussen prins Harry en Jon Bon Jovi is losgelaten op het grote publiek. Harry nam het lied met de frontman van Bon Jovi in februari op in de legendarische Abbey Road Studios in Londen. De prins nam bovendien zelf plaats achter de microfoon en ook het Invictus Games Choir werd ingeschakeld.

De opnamesessie was een van de laatste wapenfeiten van Harry in het Verenigd Koninkrijk voor hij eind maart zijn taken als ‘senior royal’ naast zich neerlegde. En de prins heeft blijkbaar wel enige zangcapaciteiten. “Hij beschikt over een stevig paar longen”, zei Jon Bon Jovi in een reactie aan People. “Hij kende het liedje al, want ik stuurde het in augustus al naar hem. Hij deed het geweldig.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.