© Rene Duchateau

© Rene Duchateau

thumbnail:
thumbnail:

Renovat Foto huldigt wedstrijdlaureaten

Eind februari, nog juist voor de coronaperikelen, hield Renovat Foto zijn jaarlijkse feestvergadering. Traditiegetrouw werden de laureaten van de jaarwedstrijden 2019 gehuldigd. Dit voor de disciplines ‘foto’ en ‘digitaal geprojecteerd beeld’.

Rene Duchateau

Wedstrijdcommissaris Jean Caspers mocht aan de laureaten de verdiende medailles overhandigen. Voor de discipline ‘geprojecteerd beeld’ werd brons behaald door Georges Dequenne, zilver door Robert Deglin en goud was voor Miranda Vanhove. In de discipline ‘foto’ ging het brons naar Georges Dequenne, zilver naar Achille Duchateau en goud werd behaald door Guy Billen.

Nog een traditie die in ere gehouden wordt is de huldiging van leden met een bepaald aantal jaren lidmaatschap. Wetende dat Renovat Foto sinds augustus 2019 al 45 jaar bestaat zijn er ook jubilarissen met 45 jaar lidmaatschap. Hiervoor onze felicitaties aan René Vanmarsenille, Achille en René Duchateau en dan in het bijzonder aan Achille Duchateau en René Vanmarsenille als (mede)stichters van Renovat.

In zijn toespraak meldde voorzitter Achille Duchateau dat beslist werd 'Renovisie 21' te organiseren op 27 en 28 november 2021 in cultuurcentrum De Bogaard.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio