In uw kot blijven en toch eten, shoppen en sporten? Genk maakt het mogelijk

Print

Centrum

Genk - Winkelen, het is in deze tijden van corona net iets minder evident dan voorheen. Maar daarom absoluut niet onmogelijk. Na de lancering van www.visitgenk.be/eetinjekot, dat alle Genkse horeca met afhaal- of thuisleveringservice bundelt, lanceert het platform vandaag visitgenk.be/shopinjekot'.

Op deze website vind je een overzicht van Genkse handelszaken met een eigen webshop of bestelmogelijkheid via mail, telefoon of social media. De bestelde producten worden dan ook aan huis geleverd. Een mooi lokaal alternatief voor de grote (buitenlandse) webshops.

Op dit moment zijn al 18 Genkse zaken opgenomen in het overzicht, maar er loopt een oproep bij handelaars om zich aan te melden. Schepen Toon Vandeurzen hoopt via deze weg niet alleen de consumenten een handig overzicht te bieden, maar ook de Genkse handel en horeca in deze moeilijke tijden een hart onder de riem te steken.

In dezelfde reeks lanceert SportinGenk /sportinjekot, een handig overzicht van tips om in en rond je huis toch in beweging te blijven. Zo zijn er onder meer online lessen Zumba, te volgen via Facebook.

www.sportingenk.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio