Celebs

Kylie Jenner doneert een miljoen dollar aan ziekenhuizen

Print
Kylie Jenner doneert een miljoen dollar aan ziekenhuizen

Foto: REUTERS

Ook Kylie Jenner heeft één miljoen dollar gedoneerd voor de strijd tegen het coronavirus. Zij maakte fondsen vrij voor ziekenhuizen in LA die kampen met grote tekorten aan medisch materiaal. Zo volgt ze in het spoor van andere beroemdheden, zoals Rihanna, Blake Lively en Ryan Reynolds.

Thaïs Aliabadi, de dokter van Kylie Jenner, maakte op woensdag het nieuws over de donatie van de realityster bekend op Instagram. “Eén van mijn patiënten, een prachtige, levende engel heeft net één miljoen dollar gedoneerd om ons te helpen bij het aankopen van duizenden gezichtsmaskers en ander beschermingsmateriaal”, vertelt ze arts. “Ik ben sprakeloos, mijn ogen zijn gevuld met tranen van blijdschap en mijn hart loopt over van dankbaarheid.”

 

Kylie Jenner is zeker niet de eerste beroemdheid die een donatie maakt voor de strijd tegen het coronavirus. Rihanna doneerde vijf miljoen dollar aan verschillende instellingen in onder meer de Verenigde Staten, Haïti en Malawi. Blake Lively en Ryan Reynolds schonken dan weer één miljoen aan de Amerikaanse voedselbanken.

Niet te missen