Stad roept op: "Wandel in eigen buurt!"

Print
Stad roept op: "Wandel in eigen buurt!"

Foto: Nico Francois

Tongeren - De stad Tongeren roept iedereen op om aan de gezondheid te denken in deze coronatijden, maar tegelijk om in de eigen buurt te gaan wandelen. In Tongeren zijn er namelijk dertig bewegwijzerde wandelingen.

Waarnemend burgemeester An Christiaens: “Dezer dagen is het meer dan ooit belangrijk om aan uw gezondheid te denken. Een dosis zon, wat buitenlucht en voldoende beweging zijn daarbij belangrijk. We geven graag even mee dat de Tongenaren leuke wandelingen kunnen maken in eigen stad vertrekkend vanuit hun eigen wijk/dorp. In Tongeren zijn er 30 bewegwijzerde wandelingen. We vragen iedereen wel met aandrang om rekening te houden met de wandelvoorschriften inzake Covid-19.” 

De wandelingen zijn online te volgen op smartphone (mits gps-functie/locatie aanstaat). Via volgende link: https://l.ead.me/wandelinjebuurt of scan de qr-code (zie onderaan berichtje).Wandelvoorschriften Covid-19:

Ga in uw eentje wandelen of in uw eigen gezinsverband en bewaar voldoende afstand (1,5 meter). Doe hiervoor geen onnodige verplaatsingen maar vertrek te voet van aan uw eigen huisdeur. Dit voor zowel uw eigen gezondheid als die van de medemens.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio