Celebs

Natalia is bevallen van dochtertje

Print
Natalia is bevallen van dochtertje

Foto: instagram

Natalia is zaterdag bevallen van een dochtertje, dat heeft de zangeres zondag bekendgemaakt op haar Instagrampagina. Het meisje kreeg de naam Bobbi-Loua.

“In deze zware tijden brengt ons dochtertje zo veel licht in ons leven”, schrijft de 39-jarige zangeres op Instagram. “We zijn daar eindeloos dankbaar voor.”

“Ons klein meisje is gezond, weegt 3,5 kilo en meet 52 centimeter”, luidt het nog. De zangeres maakt van haar post ook nog gebruikt om het personeel en de vroedvrouwen van het Virga Jessa-ziekenhuis in Hasselt te bedanken. “We dragen hen in ons hart omdat ze ons veilig hebben gehouden en omdat ze zo goed voor ons gezorgd hebben.”

Voor Natalia en Frederik Binst is het hun eerste kindje. Ze zijn sinds november 2018 samen. Hun relatie raakte bekend toen de zangeres Frederik het podium optrek tijdens haar jubileumconcert in de Lotto Arena. Hoewel ze toen nog maar een jaar samen waren, was Natalia zeker van haar keuze om mama te worden. “Ik heb nooit iets meegemaakt dat juister aanvoelt dan dit”, zei ze toen. “Het is magisch. Frederik en ik zijn enorm enthousiast en gaan van elke stap genieten. We doen dit heel bewust.”

Goede mama

De zangeres, die tweede werd in de talentenjacht ‘Idool’ in 2003, had altijd al een kinderwens. Al twijfelde ze even toen haar vader is gestorven in 2010. “Ik zag het toen niet zitten, door een samenloop van omstandigheden. Ik had het gevoel dat het niet echt in mijn leven paste”, zei ze op de sofa bij ‘Gert late night’, nadat haar zwangerschap bekend was geraakt. “En ik had ook een angst. Om dingen door te geven en of ik het wel goed zou gaan doen als mama. Want je wilt het perfect doen, maar je weet dat je fouten gaat maken.”

Uiteindelijke besliste ze dan toch om ervoor te gaan met Frederik. En ging het vlotter dan gedacht. “Toen ik mijn spiraaltje eruit heb gehaald, dachten ze dat het zes maanden zou duren voor alles weer normaal zou lopen. Dus we zijn daar helemaal niet mee bezig geweest, maar drie maanden later was het al raak. Ik prijs mezelf gelukkig en ben heel dankbaar. Ik ben tenslotte al 38 jaar, dan denk je daar toch wel eens over na.”

 

 

Niet te missen