© DVH

Afhaalrestaurant

KAART. Lekker eten ondanks de coronamaatregelen? Bekijk hier alle afhaalrestaurants in uw buurt

Als u geen zin heeft om zelf te koken en u toch lekker wilt eten, kunt u eens langs een afhaalrestaurant gaan. Wij geven u een overzicht van alle zaken in uw buurt die u op deze manier toch van hun gerechten laten genieten, ondanks de coronamaatregelen.

siol

In deze lijst vindt u alle restaurants die aan ons hebben laten weten dat zij afhaalmaaltijden aanbieden. Als u enkel de zaken in uw gemeente wilt bekijken, kunt u linksboven sorteren door op het pijltje rechts van de letter B te klikken. Per restaurant ziet u op welk adres u uw eten kan afhalen, op welke uren dat kan en of u met bancontact of cash kan betalen. Maar ook het type keuken en zelfs de signature dish (of aanrader) staan in de lijst.

Als de informatie over het afhaalrestaurant foutief blijkt te zijn, heeft het restaurant wellicht een foutje gemaakt bij het invullen van het formulier. Het Belang van Limburg is niet verantwoordelijkheid voor eventuele vergissingen. De informatie die het restaurant invult, krijgt u rechtstreeks te zien.

LEES OOK: OPROEP. Biedt uw restaurant afhaalmaaltijden aan tijdens de coronacrisis? Laat het via HBVL aan heel Limburg weten

Heeft u zelf een restaurant met afhaalmogelijkheden, en wilt u dat in de lijst zetten? Dan kan u dat via deze link.

Meer over #Limburgtegencorona

Aangeboden door onze partners