Borgloon tegen corona, stap mee in de strijd

Print

Foto: #Limburgtegencorona

Borgloon - Het coronavirus beheerst het hele leven, ook in Borgloon. Heel wat Limburgers willen graag acties ondernemen, tips delen of hun verhaal kwijt. In tijden van corona zoekt iedereen verbondenheid en leeft het Limburggevoel meer dan ooit. HVBL en TVL nemen de rol van vertolker en versterker op van acties, tips en verhalen onder de noemer #Limburgtegencorona. Talrijke reacties stromen binnen. Lees hier wat in Borgloon gebeurt.

ACTIE

 

Dokter Erik Noben uit Borgloon is één van de vele mensen in de zorg die de triage-post in Sint-Truiden bemannen. Zijn echtgenote Tieneke Putzeys houdt van zingen en treedt in het Loonse regelmatig op.  Erik kreeg zondag het idee om Tieneke ‘You’ll never walk alone’ te laten zingen. Hij streamde het optreden via Facebook. Ook vanavond en de komende avonden zal Tieneke om 20.00 u ‘You’ll never walk alone' zingen’ om zowel alle collega’s van Erik in de zorg, de mensen thuis, de zieken, de mensen op intensieve afdelingen een hart onder de riem te steken. 

Eric Dupain

Het personeel van KBC Borgloon wenst met enkele fijne wensen achter de ramen een hart onder de riem te steken voor de bewoners van rusthuis Het Bloesemhof aan de overkant van de straat. (zie foto's)
De dag nadien kwam er uit het rusthuis zelf een al even hartverwarmende reactie met een 'dankjewel terug' naar de buren van KBC. (zie foto's)

Eric  Dupain

 

Heeft u een verhaal, kent u geweldige middeltjes om uw buren te ondersteunen, wilt u helpen of heeft u hulp nodig? Laat het ons weten via onze site, via ons nieuwsjagersplatform en via onze WhatsAppgroep.

hbvl.be/nieuwsjager
hbvl.be/limburgtegencorona
hbvl.be/coronaoproep
WhatsApp: +32 11/87.85.24
Voeg dit nummer toe aan uw contacten in WhatsApp

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio