Celebs

Thuisconcerten of meditatiesessies: sterren entertainen hun volgers

Print
Thuisconcerten of meditatiesessies: sterren entertainen hun volgers

Ellen Degeneres deelt puzzeltips, John Legend geeft een thuisconcert en Justin en Hailey Bieber amuseren zich te pletter met TikTok. Ook beroemdheden kiezen het zekere voor het onzekere en blijven massaal thuis. Hoe zij hun tijd invullen, delen ze tot groot jolijt van hun volgers met veel plezier op hun sociale media.

John Legend doodt de tijd door een thuisconcert te delen met zijn volgers. “Social distancing is belangrijk,” benadrukt de zanger, “maar dat hoeft niet saai te zijn. Ik heb een beetje thuis opgetreden om jullie op te vrolijken.” Zelfs zijn echtgenote Chrissie Teigen was van de partij en zong enkele noten mee. Ook Harry Styles, Chris Martin, Pink en nog zoveel andere artiesten gaan de verveling tegen met muziek.

Jennifer Gardner en Amy Adams lezen verhaaltjes voor aan kinderen om ouders een stukje te ontlasten. Als de bekende gezichten van #savewithstories traden zij als eerste beroemdheden aan, maar heel wat anderen volgden in hun voetsporen, zoals Jamie Lee Curtis, Reese Witherspoon, Camila Cabello ...

 

Geen dansmoves of zangoptredens bij Lizo. De Amerikaanse zangeres gaat in crisistijden creatief aan de slag met een blokfluit. Zij biedt haar vele volgers een meditatiesessie aan, met begeleiding op de blokfluit en de helende kracht van stenen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A meditation and mantra to promote healing during this global crisis. Use at your own pace. Love you!

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

 

Justin en Hailey Bieber verlieten Los Angeles en brengen hun tijd nu door in hun woning in Canada. Daar dansen ze er samen de stress vanaf op TikTok, een razend populair platform bij jongeren, waarmee korte muziekvideo’s gemaakt en gedeeld kunnen worden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Ellen Degeneres houdt het dan weer een stuk rustiger. De Amerikaanse presentatrice houdt blijkbaar wel van puzzelen en deelt wat tips met haar volgers. Haar gezinsleden blijken echter geen al te grote fan ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

They call me Ellen ‘Do it’ DeGeneres.

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

 

Niet te missen