Corona

Studenten niet meer toegelaten op campussen UHasselt

Print
Studenten niet meer toegelaten op campussen UHasselt

Foto: BELGA

Hasselt / Diepenbeek -

De Universiteit Hasselt verscherpt de maatregelen. Vanaf donderdag mogen er geen studenten meer op de campus in Hasselt en Diepenbeek aanwezig zijn.

Vanaf donderdag 19 maart zijn studenten niet meer toegelaten op de campussen van de UHasselt in Diepenbeek en Hasselt. En dit tot en met zondag 19 april. Alle geplande kwartiel- en blokexamens van maart en april zijn uitgesteld. Ook de bibliotheken sluiten de deuren.

De UHasselt schakelt volledig over op afstandsonderwijs. Alle activiteiten en evenementen (sport, cultuur,...) zijn afgelast. Er is een algemeen verbod voor internationale reizen voor UHasselt-medewerkers en -studenten.

Thuiswerken is de norm. Als dit niet mogelijk is omwille van de jobinhoud, moeten de hygiënemaatregelen en de maatregel rond voldoende afstand houden tot elkaar, strikt worden opgevolgd.

Ook bij onderzoek is telewerk de norm. Als de aanwezigheid van onderzoekers, ook doctoraatsstudenten, op de campus noodzakelijk is, kan dit enkel als de opgelegde hygiënemaatregelen en regels over voldoende afstand houden tot elkaar, strikt opgevolgd worden.

Het centraal meldpunt voor studenten en medewerkers van de UHasselt is bereikbaar via het telefoonnummer 011 26 82 82 en coronavirus@uhasselt.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio