Maaseik tegen corona, stap mee in de strijd

Print
Maaseik tegen corona, stap mee in de strijd

Kracht inspireert Ziekenhuis Maas en Kempen Foto: GunertM (ZMK)

Maaseik - Het coronavirus beheerst het hele leven, ook in Maaseik. Heel wat Limburgers willen graag acties ondernemen, tips delen of hun verhaal kwijt. In tijden van corona zoekt iedereen verbondenheid en leeft het Limburggevoel meer dan ooit. HBVL en TVL nemen de rol van vertolker en versterker op van acties, tips en verhalen onder de noemer #Limburgtegencorona. Talrijke reacties stromen binnen. Lees hier wat in Maaseik gebeurt.

DANK

Een prachtige foto van een schitterend ziekenhuis met een ‘kracht’ig team dat éénsgezind haar schouders zet in de strijd tegen het COVID-19 virus. Niet makkelijk, niet evident en zeker niet vanzelfsprekend! Een dikke pluim aan al onze medewerkers in de frontline, maar ook achter de schermen. Samen vormen we één stevig team en trekken aan dezelfde touw. We sturen bij waar nodig en leren ieder moment bij. Bedankt voor jullie engagement!

Langs deze weg willen we De Zoete Goesting Dilsen, Kebapzaak Rotem en Orient Neeroeteren danken die ons al enkele dagen van een extraatje (broodjes, ijsjes, pizza) voorzien. Het heeft gesmaakt, we stellen dit enorm op prijs!  Tevens ook een dikke merci aan Scania Oplabbeek voor de FFP2 masters. Deze zijn broodnodig.

Dank voor de veel berichtjes en solidariteit, dit geeft ons moed om door te gaan.

Team ZMK

 

 

Heeft u een verhaal, kent u geweldige middeltjes om uw buren te ondersteunen, wilt u helpen of heeft u hulp nodig? Laat het ons weten via onze site, via ons nieuwsjagersplatform en via onze WhatsAppgroep.

hbvl.be/nieuwsjager
hbvl.be/limburgtegencorona
hbvl.be/coronaoproep
WhatsApp: +32 11/87.85.24
Voeg dit nummer toe aan uw contacten in WhatsApp


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio