Hamont-Achel tegen Corona, stap mee in de strijd

Print
Hamont-Achel tegen Corona, stap mee in de strijd
Hamont-Achel - Het coronavirus beheerst het hele leven, ook in Hamont Achel. Heel wat Limburgers willen graag acties ondernemen, tips delen of hun verhaal kwijt. In tijden van corona zoekt iedereen verbondenheid en leeft het Limburggevoel meer dan ooit. HVBL en TVL nemen de rol van vertolker en versterker op van acties, tips en verhalen onder de noemer #Limburgtegencorona. Talrijke reacties stromen binnen. Lees hier wat in Hamont-Achel gebeurt.

Sinds woensdagmiddag 12 uur voerde de federale overheid strengere maatregelen in. Deze blijven tenminste tot en met 5 april van kracht. Ook het stadsbestuur van Hamont-Achel hanteert de nodige maatregelen, maar blijft bereikbaar voor haar burgers. Dat betekent dat alle diensten achter de schermen verder werken en zowel via de telefoon als e-mail bereikbaar blijven. De burgerloketten werken tot en met 19 april enkel op afspraak. Op de stedelijke website (www.hamont-achel.be/coronavirus) vind je heel wat informatie terug betreffende de maatregelen in Hamont-Achel. Zit je nog met vragen? Dan kan je een e-mail sturen naar coronavragen@hamont-achel.be. De medewerkers van de gemeente doen hun uiterste best om jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Heeft u een verhaal, kent u geweldige middeltjes om uw buren te ondersteunen, wilt u helpen of heeft u hulp nodig? Laat het ons weten via onze site, via ons nieuwsjagersplatform en via onze WhatsAppgroep.

hbvl.be/nieuwsjager
hbvl.be/limburgtegencorona
hbvl.be/coronaoproep
WhatsApp: +32 11/87.85.24
Voeg dit nummer toe aan uw contacten in WhatsApp


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio