Halen tegen corona, stap mee in de strijd

Print
Halen tegen corona, stap mee in de strijd
Halen - Het coronavirus beheerst het hele leven, ook in Halen. Heel wat Limburgers willen graag acties ondernemen, tips delen of hun verhaal kwijt. In tijden van corona zoekt iedereen verbondenheid en leeft het Limburggevoel meer dan ooit. HVBL en TVL nemen de rol van vertolker en versterker op van acties, tips en verhalen onder de noemer #Limburgtegencorona. Talrijke reacties stromen binnen. Lees hier wat in Halen gebeurt.

Het platform Halen Helpt is er voor inwoners die zich tijdens de coronacrisis willen inzetten voor kwetsbare groepen. Vrijwilligers kunnen zich op de website van de stad registreren. Zo bundelen we onze krachten en kunnen de vele Halense vrijwilligers elk op hun manier hun steentje bijdragen. Er kwamen in de loop van de dag al meer dan 40 inschrijvingen binnen. Stad Halen is dan ook erg dankbaar voor de solidariteit van haar inwoners. Wil je je ook graag als vrijwilliger registreren of heb je zelf hulp nodig? www.halen.be, 013/46.03.78 of halenhelpt@halen.be

 

Heeft u een verhaal, kent u geweldige middeltjes om uw buren te ondersteunen, wilt u helpen of heeft u hulp nodig? Laat het ons weten via onze site, via ons nieuwsjagersplatform en via onze WhatsAppgroep.

hbvl.be/nieuwsjager
hbvl.be/limburgtegencorona
hbvl.be/coronaoproep
WhatsApp: +32 11/87.85.24
Voeg dit nummer toe aan uw contacten in WhatsApp


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio