KSA en AD Delhaize Maasmechelen slaan handen in elkaar

Print

Mechelen aan de Maas

Maasmechelen - KSA De Blauwvoet Maasmechelen en AD Delhaize Maasmechelen starten samen callcenter om mensen een handje te helpen. Voor zij die zich niet kunnen verplaatsen of momenteel vanwege het Coronavirus liever niet te veel contact maken met anderen.

Voorlopig hebben we 1 centraal nummer actief waarop u telefonisch zal verder geholpen worden. Liefst 's morgens van 9 uur tot 12 uur, zodat de boodschappen tijdig kunnen klaargezet worden. Voor iedereen die in deze moeilijke tijden gebruik wilt maken van de service kan op dit nummer terecht: 0479/55.85.18

De KSA staat u te woord en noteert uw bestelling of vraagt om de bestelling via email door te geven mocht u een emailadres hebben. Vermeld duidelijk uw telefoonnummer en adres, als er achteraf nog vragen zijn.

De KSA geeft de bestelling door naar de winkel waar deze zal klaargemaakt worden, met voorbehoud van tekorten, waarop de winkel u kan bellen of we u een alternatief kunnen aanbieden.

In de mate van het mogelijke vragen we of de bestelling door een buur of naaste kan afgehaald worden. De KSA kan ook leveren indien er geen andere oplossingen zijn, maar hier is er een beperkte capaciteit.

Betalingen: Cash of Payconiq. Andere mogelijkheden worden bekeken.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio