woensdag 18 maart 2020 - Limburg
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

  

Podcast

Beluister deel 3 van onze podcast ‘In de ban van de wolf’ gratis op hbvl.be

Door de corona-maatregelen niets te doen? Beluister dan de derde en laatste aflevering van onze podcast ‘In de ban van de wolf’ vanaf vandaag gratis op hbvl.be. In deze aflevering werpen onze journalisten een blik op het gerechtelijk onderzoek naar de dood van Naya en kijken ze vooruit: is de wolf hier om te blijven?

Voor jouw luistergemak kan je best de podcast downloaden door te klikken op het pijltje rechtsboven.

In de eerste twee afleveringen van de driedelige podcast ‘In de ban van de wolf’ hoorde je hoe de wolven naar onze provincie zijn gekomen en hoe hun aantal aan het toenemen is. Maar ook dat het gruwelijk misliep met wolvin Naya. Onze journalisten spraken vervolgens met verschillende getuigen en betrokkenen in een zoektocht naar de mogelijke daders van de moord op Naya.

 pebs

In deze derde aflevering ligt de focus op het gerechtelijk onderzoek dat geopend is naar wat sommigen het jachtmisdrijf van de eeuw noemen. Maar onze journalisten kijken ook naar de toekomst: is de aanwezigheid van wolven in Limburg een eerste teken van een transitie in de natuur? Is onze natuur en biodiversiteit aan het herstellen nu soorten als de wolf terugkeren? En zijn de wolven een blijvend fenomeen in onze provincie?

Hoe luister je naar deze podcast?

Onze podcast ‘In de ban van de wolf’ is terug te vinden op de website van Het Belang van Limburg. Surf naar hbvl.be/podcast en kies de aflevering die je wil beluisteren. Ook in onze app vind je de podcast terug. Open de app van Het Belang van Limburg, klik in het menu op ‘podcast’ en kies een aflevering. Nog gemakkelijker: scan de QR-code om rechtstreeks op de juiste pagina te belanden.

Bovendien kan je onze podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, of jouw favoriete podcast-app beluisteren. Door de podcast te ‘volgen’ of door je er kosteloos op te ‘abonneren’ krijg je automatisch de nieuwe afleveringen in jouw account.

 kops

Nieuwe Video's