Herk-de-Stad tegen corona, stap mee in de strijd

Print
Herk-de-Stad - Het coronavirus beheerst het hele leven, ook in Herk-De-Stad. Heel wat Limburgers willen graag acties ondernemen, tips delen of hun verhaal kwijt. In tijden van corona zoekt iedereen verbondenheid en leeft het Limburggevoel meer dan ooit. HVBL en TVL nemen de rol van vertolker en versterker op van acties, tips en verhalen onder de noemer #Limburgtegencorona. Talrijke reacties stromen binnen. Lees hier wat in Herk-De-Stad gebeurt.

ACTIE

Wim Vandebrouck doet volgende actie uit de doeken.  Lezen is belangrijk in de lagere school. Mijn kinderen willen voorlezen voor de mensen met een beperking die bij Wiric in een woonvorm verblijven. We doen dit via skype en laten ons niet opjagen door Ilona Corona. 

Jasper Knaepen uit Schakkebroek werd donderdag 19 maart 18 jaar en zijn vrienden en familie vonden deze manier om er toch een beetje bij te zijn. Proficiat Jasper!

Heeft u een verhaal, kent u geweldige middeltjes om uw buren te ondersteunen, wilt u helpen of heeft u hulp nodig? Laat het ons weten via onze site, via ons nieuwsjagersplatform en via onze WhatsAppgroep.

hbvl.be/nieuwsjager
hbvl.be/limburgtegencorona
hbvl.be/coronaoproep
WhatsApp: +32 11/87.85.24
Voeg dit nummer toe aan uw contacten in WhatsApp


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio