© Erika Brouwers

Gemeente Voeren samen tegen corona

Het Coronavirus is gevaarlijk voor kwetsbare mensen en ouderen. Behoor je tot de risicogroep, dan is het beste advies om grote groepen te mijden: openbaar vervoer, maar ook grootwarenhuizen en andere drukke plekken. Blijf dus zoveel mogelijk thuis. Ook de gemeente Voeren helpt waar kan.

Erika Brouwers

Heb je hulp nodig voor boodschappen? Onze medewerkers staan graag voor jullie klaar. Het OCMW levert ook maaltijden aan huis. Neem hiervoor contact op met Francine op 043/81.99.24.

Denk ook aan je buren! Download op de gemeentelijke website een burenkaartje. Steek dit kaartje in de brievenbussen in jouw buurt of straat. Zo weten je buren dat jij voor hen klaarstaat om te helpen.

Ben je ongerust over iemand in je omgeving, heb je weet van alleenstaande ouderen, neem dan telefonisch contact met hen op. Ga na of ze hulp of ondersteuning nodig hebben. Is dat zo, meld het dan bij onze maatschappelijk werkers op 043/81.99.20.

Vergeet ook de bewoners niet die verblijven in een woonzorgcentrum. Stuur hen brieven, tekeningen of kaartjes. Met een simpel gebaar kunnen we zo de eenzaamheid minder zwaar maken.

#samentegencorona

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio