© Michel Vanderfeesten

FM Goud actief in #limburgtegencorona

De Noord-Limburgse radiozender FM Goud nam vrijdagochtend al twee initiatieven aangaande de coronacrisis. Zo riep de radiozender onder meer 'het grote blijf in uw kot verzoekprogramma' in het leven, waarbij luisteraars liedjes kunnen aanvragen.

Michel Vanderfeesten

"We schoten meteen in actie", vertelt radiobaas Michel Vanderfeesten. "Sowieso houden we onze meer dan 17.000 likers op Facebook continu op de hoogte van het coronanieuws uit Noord-Limburg. Daarnaast produceren we dagelijks een 'Corona Update' die vier keer per dag op de radio te horen is en minstens één keer per dag wordt aangepast."

Maar daar blijft het niet bij. Vrijdag al verwittigde de radiozender al haar klanten. "We verlengen alle reclamecampagnes gratis met een maand. Dus niet alleen die van de horecazaken, maar van al onze adverteerders. Iedere zelfstandige kan alle steun nu meer dan ooit gebruiken."

FM Goud nam ook meteen een tof initiatief tegen de vereenzaming. "Sinds vrijdag draaien we op weekdagen tussen 13 en 14 uur een uurtje - lekker ouderwets - verzoekplaatjes. Dat doen we in 'Het grote blijf in uw kot verzoekprogramma'. Tussen 11 en 12 kunnen verzoekplaatjes worden aangevraagd via onze facebookpagina en via WhatsApp op het nummer 0496/87.23.83. Tussen 13 en 14 uur worden de verzoeknummers dan uitgezonden."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer