Bloedinzameling van 1 april vindt plaats in het Klosterhof

Print
Bloedinzameling van 1 april vindt plaats in het Klosterhof

Foto: Nele Mannaerts

Lommel - “Zowat alles in België gaat dicht maar níet onze bloedinzamelingen”, vertelt Jean Jonkers van het Rode Kruis afdeling Lommel.

“Bloed geven is nog steeds mogelijk en moet dat ook altijd blijven om de bloedvoorraad, die binnen de kortste keren onder zware druk komt te staan, op peil te houden. We verhuizen onze vertrouwde bloedin-zameling op Heeserbergen van 1 april naar het Klosterhof in Lommel-Kattenbos van 18 tot 20.30 uur. Er wordt transport van Heeserbergen naar Lommel Kattenbos voorzien door de Rode Kruisafdeling.” Wens je meer inlichtingen over het vervoer, contacteer dan voorzitter Jean Jonkers op 0477/35.64.32.

“De veiligheid van onze donoren is altijd een topprioriteit, en dat is nu niet anders. Het spreekt voor zich dat onze medewerkers alle hygiëne- en voorzorgsmaatregelen nauwkeurig opvolgen. Er wordt streng toegezien op de toepassing van een strikte hand- en hoesthygiëne en ook de afstandsmaatregel van 1 meter tussen verschillende personen wordt strikt nageleefd. Mobiele bloedinzamelingen zijn plaatsen die niet vergeleken kunnen worden met andere openbare plaatsen waar veel mensen kort bij elkaar komen, zoals concertzalen. In tegenstelling tot dat soort locaties zijn wij perfect in staat om een gecontroleerde setting te creëren waar alle preventiemaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, strikt nageleefd kunnen worden.”


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio