Kinrooi start dienstverlening op maat

Print
Kinrooi - Ook in deze moeilijke tijden staat de gemeente Kinrooi klaar voor haar burgers. De gemeentelijke diensten blijven telefonisch en digital bereikbaar en mensen met een afspraak zijn welkom bij de gemeentelijke diensten, op voorwaarde zat ze geen ziekteverschijnselen hebben.

De gemeentelijke diensten in Kinrooi blijven bereikbaar, maar er zijn een aantal kleine maatregelen. Mensen wordt aangeraden om zoveel mogelijk zaken digitaal of telefonisch met onze diensten af te handelen en niet-dringende zaken uit te stellen.

Gemeentehuis
Mensen met een afspraak melden zich aan bij de parlofoon aan de ingang van het gemeentehuis.

Sociaal Huis
Mensen blijven welkom, maar enkel op afspraak.

Dienst vrije tijd en dienst zorg en ouderen, De Stegel
Indien je het nodig acht om langs te komen zijn onze kantoren geopend tijdens de reguliere openingsuren. De dienst ouderen zal vanaf vandaag in de namiddag gesloten zijn.

Bibliotheek
De bibliotheek is gesloten voor publiek, maar dat wil niet zeggen dat je helemaal geen boeken kan lezen in deze periode! Je kan van al het materiaal op onze website een “ruim” lijstje maken van aanwezige materialen die je zou willen lezen of bekijken. Je bezorgt ons dat lijstje via bibliotheek@kinrooi.be met je klantgegevens (vb. je eigen lidnummer en juiste naam of het lidnummer van zoon, dochter, opa, oma, buur, ….) en ook een voorstel van afhaalmoment. Wij zoeken vijf materialen van dat lijstje samen en lenen die meteen uit. Je krijgt van ons een mail terug met de bevestiging van je uitleningen en het afhaalmoment. Je komt op het afgesproken moment naar de bib en belt gewoon aan. Wij geven je dan het pakketje met uitleenticket mee. Veel lees- en kijkgenot!

Woonzorgcentrum Zorgvlied
We werken in het woonzorgcentrum aan een systeem om contact te houden met naasten via digitale kanalen zoals Skype. Indien u nog geen account heeft kan u deze al aanmaken door de app te installeren op uw GSM of computer en in de app een nieuwe account aan te maken.

Hulpvraag of u aanbieden als vrijwilliger
Indien u hulp nodig heeft of je hulp wil bieden mag u zich melden bij de dienst zorg en ouderen of de dienst vrije tijd. Wij stellen een lijst op van alle vragen en het aanbod zodat we de twee aan elkaar kunnen koppelen. 
Dienst zorg en ouderen: 089 77 86 74
Dienst vrije tijd: 089 30 08 40


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio