Celebs

Relatie tussen prins Harry en William is “verzuurder dan ooit”

Print
Relatie tussen prins Harry en William is “verzuurder dan ooit”

Foto: Photo News

Dat het al een tijdje niet meer zo goed botert tussen prins Harry en zijn broer William was al langer duidelijk, maar hun relatie zou nu een dieptepunt hebben bereikt. “Diegenen die dicht bij de broers staan, melden dat het tussen hen slechter gaat dan ooit”, klinkt het in de Britse pers.

Tijdens de misviering in Westminter Abbey vorige week maandag gunde prins William zijn broer Harry amper een blik. Het ging om de laatste officiële verplichting van die laatste en zijn vrouw Meghan Markle als leden van de Britse koninklijke familie en hoewel het koppel naar verluidt opgelucht is dat alles achter de rug is, klinkt bij William een heel ander geluid. Die zou zich “beledigd” voelen door zijn broer en hij zou zijn gedrag “onrespectvol” vinden ten opzichte van de Queen en de rest van de familie.

Bronnen binnen de paleismuren melden dan ook dat de relatie tussen de twee “verzuurder is dan ooit”. Harry zou op zijn beurt namelijk diep ongelukkig geweest zijn dat het Britse koningshuis Meghan niet voldoende welkom zou hebben geheten in de familie. “De relatie tussen William en Harry is voorgoed veranderd”, klinkt het. “De kans dat het ooit weer wordt zoals vroeger is klein en Harry is niet van plan om nog achterom te kijken.”

Dat er een kink in de kabel zit tussen de twee broers was al langer duidelijk en dat gaven ze zelf al eerder gedeeltelijk toe. “We zijn op verschillende paden aanbeland”, zei Harry daarover in oktober 2019. “We zien elkaar ook niet meer zo vaak als vroeger omdat we altijd zo druk bezig zijn, maar we zullen altijd broers blijven.”

bekijk ook

Prins Harry en Meghan Markle straal genegeerd door prins William en Kate: “Dit is niet hoe je je broer begroet!”

Tiener verrast Meghan Markle met flirterige opmerking tijdens speech, en daar kan ze hartelijk om lachen

Meghan Markle door vriend en vijand afgekraakt in documentaire, maar fans springen in de bres: “Jaloezie”

Niet te missen