Speciale avondeditie van dorpsrestaurant in Grote Heide

Print

Foto: Marie 's Hertogen

Grote-Heide

Pelt - Op woensdag 26 februari sloegen het dorpsrestaurant van Grote Heide en basisschool De Regenboog de handen in elkaar om een gezellige avondeditie op poten te zetten. Door het tijdstip te verplaatsen naar de avond,kregen ook werkende of schoolgaande mensen eens de kans om gezellig te komen tafelen met mensen uit de buurt.

Tijdens deze speciale editie van het dorpsrestaurant zorgde Basisschool De Regenboog voor mooie knutselwerkjes op de tafels, zelf ontworpen menukaarten en carnavalsslingers. Het oudercomité van de school stond in voor de bediening en de aanwezige gasten voor de fijne sfeer. Daarnaast was er ook een knutseltafel voorzien waar de aanwezige kinderen zelf carnavalsmaskers konden maken. Een goede formule, want op deze manier mocht het dorpsrestaurant heel wat jonge gezinnen verwelkomen.

Deze avondeditie kadert dan ook in het project ‘Iedereen aan tafel’. Hiermee wil de Biehal een groter doelpubliek aanspreken door het concept van buurtrestaurants ruimer in te vullen. ‘Iedereen aan tafel’ wordt gesubsidieerd door Leader Kempen en Maasland en het Europese Landbouwfonds.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio