De Speelb(r)abbel viert 1-jarig bestaan

Print
Sint-Truiden - Het was een gezellige drukte in De Speelb(r)abbel. Ouders, kinderen, medewerkers en partnerorganisaties vierden samen het 1-jarig bestaan van de speel- en ontmoetingsplek.

In februari 2019 ging het KOALA project van het Huis van het Kind Sint-Truiden van start met De Speelb(r)abbel. Een wekelijks speel- en ontmoetingsmoment voor ouders met een kind tot 3 jaar. Tijdens het eerste werkjaar kwamen er heel wat gezinnen langs voor een tas koffie en boterhammen, een babbel en een leuke speelomgeving voor hun kind.
We waren blij om zo veel gezinnen terug te zien op het feest van ons 1-jarig bestaan. Dankzij de inzet van de partner organisaties waren er op het feest ook een aantal nieuwe gezinnen aanwezig.
Met veel energie zullen we ook het komende jaar wekelijks zorgen voor een warm onthaal, iets lekkers, een leuke ouder-kind activiteit en een luisterend oor.
Alle opvoeders zijn elke donderdag welkom samen met hun kind, -9mnd tot 3 jaar, op De Speelb(r)abbel. Je kan er vrij binnen lopen tussen 9u en 12u. Je kan ons vinden in Het Klokhuis, Trudobron 20 (achter het zwembad) in Sint-truiden.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio