Druk wedstrijdweekend voor karateclub Shingitai Hoeselt

Print

Foto: Shingitai Hoeselt

Hoeselt - De Hoeseltse karateclub Shingitai organiseerde op zaterdag 22 februari in eigen huis haar clubkampioenschap. Op zondag 23 februari trokken de karateka's dan weer naar Leuven voor het Belgisch kampioenschap multistijl. Ine Beunckens werd er Belgisch bij de junioren dames.

Op zaterdag organiseerde karateclub Shingitai Hoeselt samen met karateclub Bushido het jaarlijks clubkampioenschap in de sporthal in Hoeselt voor leden tot elf jaar. Voor een aantal leden van deze clubs was het hun allereerste deelname een karatewedstrijd, spannend voor de leden én de ouders. Het werd een leuke namiddag met kata- en kumitetornooien.

In de discipline kata behaalden Fleur Voes en Giel Snellings de gouden beker in hun categorie. Noam Shako lokaso, Nohaila Touis Mchalla en Breece Campbell wonnen een bronzen medaille. In de discipline kumite mochten Noam Shako lokaso, Fleur Voes en Giel Snellings de hoogste trede op het podium betreden. Thibault Boulogne en Jonas Horemans behaalden de tweede plaats. Breece Campbell was knap derde. Alle deelnemers kregen nog een mooi aandenken mee naar huis.

Op zondag 23 februari trok de wedstrijdpoule naar Leuven om deel te nemen aan het Belgisch kampioenschap multistijl. Ine Beunckens won alle kampen in kumite en werd Belgisch kampioen bij de junioren dames. Dimitri Croughs werd derde in dezelfde discipline bij de kadetten jongens.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio