PXL-studenten lanceren compacte laptophouder

Print

Foto: Sofie Mannaerts

Diepenbeek - Vijf PXL-studenten hebben met hun studentenbedrijf GO een compacte, ergonomische laptophouder ontworpen die uw houding bij laptopgebruik verbetert.

“Meer en meer mensen werken met laptops en dan is het belangrijk om een goede zithouding aan te nemen. Anders krijg je na een tijd rug- of nekklachten”, zegt Sofie Mannaerts, PXL-studente bouw.

Het ontwerp van de GO-laptophouder is simpel, handig en compact. Tim Budna: “Onze GO-laptophouder bestaat uit 2 MDF-platen en een klein plaatje die je in elkaar kan steken. Hierdoor is het product makkelijk transporteerbaar en kan je het in elke laptoptas of rugzak steken.”

“Een ander pluspunt is de mogelijkheid om de laptophouder te personaliseren”, vult Siwagorn Bunjong aan. “Hij bestaat uit MDF-hout en daarin kun je gemakkelijk met een lasercutter logo’s graveren. Ook bedrijven kunnen dus met ons in zee gaan.”

De studenten hebben intussen een 60-tal laptophouders verkocht en gaan nog door tot mei. De verkoopprijs voor één laptophouder bedraagt 7 euro.

Meer info:
Sofie Mannaerts
0496 76 40 48
www.gofortheeco.be
GO.for.the.eco@outlook.be

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio