Celebs

Demi Lovato deelt voor het eerst in jaren selfie zonder make-up

Print
Demi Lovato deelt voor het eerst in jaren selfie zonder make-up

Foto: ISOPIX

Demi Lovato zonder enkele lagen make-up op, nee dat gebeurt niet zo vaak. Maar naar aanleiding van #MakeupFreeMonday deelde de 27-jarige zangeres voor het eerst in jaren een foto van haar natuurlijke look.

Het was een opvallende selfie die Demi Lovato maandag deelde. “Ik heb al jaren niet meer meegedaan aan #NoMakeupMonday, maar omdat ik zo vaak glamoureuze foto’s van mezelf post met tonnen make-up en haarstukjes op vind ik het belangrijk om ook te tonen hoe ik eruitzie zonder al die dingen”, schrijft ze bij de foto.

“Dit is hoe ik er 85-90 procent van de tijd uitzie. Ik ben trots op mijn sproeten, trots op het kuitje in mijn kin en trots op het feit dat ik van mezelf hou en mezelf accepteer zoals ik ben.” En ook haar fans waren trots, want het regende positieve commentaren onder de foto. “Je ziet er prachtig uit en bent een natuurlijke schoonheid”, klonk het onder andere.

Nochtans heeft de zangeres er turbulente tijden opzitten nadat ze in 2018 een overdosis had ingenomen. Maar ook de laatste maanden nog worstelt ze met een laag zelfvertrouwen. Dat vertelde ze onlangs in de podcast ‘Pretty big deal’ van Ashley Graham. Hopelijk kunnen de positieve reacties een hart onder de riem zijn.

Niet te missen