Mode

CKS en Chrostin delen complimentjes uit

Print
CKS en Chrostin delen complimentjes uit

Foto: CKS

Het Belgische label CKS en cartooniste Christina ‘Chrostin’ De Witte hebben naar aanleiding van Complimentendag op 1 maart de handen in elkaar geslagen. Samen werkten ze aan een kaartenset die body positivity in de kijker zet.

Onder het motto ‘Dare to be you’ creëerde Chrostin een exclusieve kaartenset voor CKS. Elke set bestaat uit vijf verschillende complimentenkaarten die herkenbare imperfecties op een humoristische, positieve manier uitlichten.

“Door deze kaarten te delen met de mensen rondom je, of ze voor jezelf te houden, wordt de boodschap benadrukt dat je tevreden mag zijn met wie je bent, en sporen we iedereen aan om elkaar hieraan te herinneren”, klinkt het.

Chrostin is bekend van onder meer het boek ‘Sommige meisjes houden niet van roze’ en haar deelname aan ‘De slimste mens ter wereld’. In haar cartoons verwerkte ze wel vaker thema’s als feminisme, body positivity en de druk van sociale media. Haar tekeningen hebben de jonge Mechelse al meer dan 84.000 volgers opgeleverd op Instagram.

De kaartjes zijn vanaf 28 februari tot en met 31 maart verkrijgbaar in de CKS concept stores.

CKS en Chrostin delen complimentjes uit

Niet te missen