De Kluchtige Vrienden stomen zich klaar voor nieuw stuk

Print
De Kluchtige Vrienden stomen zich klaar voor nieuw stuk

Foto: Marijke Vanormelingen

Wellen - De Kluchtige Vrienden zijn weer volop bezig met de repetities voor hun volgende toneelstuk in maart: 'Bedankt Lieve Ouders', opgevoerd in het Wellens dialect én in het AN.

Er werd gekozen voor dit stuk omwille van verschillende redenen : het is een komedie, maar mét inhoud en een échte boodschap. Een extra reden is dat dit geschreven werd door één van onze beste, jonge, Limburgse en dus ook Vlaamse schrijvers: Yves Caspar. Voor wie regelmatig naar toneel gaat, zal Yves geen onbekende zijn.

Met veel inzet en alle mogelijke voorstellen, wordt er gesleuteld aan het organiseren van een verrassingsfeest voor de ouders. Fijn, niets aan de hand, ware het niet dat het gaat om een familie waar misverstanden en genante situaties nooit ver weg zijn. Wat doen daarbij een glasblaasster aan het Hof of een rouwkrans op dit “vermeille” huwelijksfeest?

Speeldata:
Vrijdag 20/3/20 Woensdag 25/3/20
Zaterdag 21/3/20 Vrijdag 27/3/20
Zondag 22/3/20 (om 15 u!) Zaterdag 28/3/20

Voorstellingen vinden plaats in de gemeentelijke feestzaal De Meersche, Molenstraat in Wellen en starten telkens om 20 u, behalve zondagnamiddag om 15 u.

De kaartenverkoop voor deze producties start op zondag 1 maart 2020 om 9 u. in het kleine zaaltje langs de feestzaal De Meersche, Molenstraat in Wellen (deuren open om 6 u !)

Vanaf maandag 2 maart 2020 zijn kaarten te verkrijgen in Krantenwinkel ’t Klaverke, Dorpsstraat 35 in Wellen - tel. 012/74.67.40, en dit tijdens de openingsuren.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio