© Marie-Louise Nies

Zutendaals Theater speelt 'Klachten na achten'

Het Zutendaals Theater staat op de planken met 'Klachten na achten'.

Marie-Louise Nies

Het Zutendaals Theater breit in maart een vervolg aan de 'Klachten' van vorig jaar. Het staat dan op de planken met een vervolgkomedie van Paul Coppens in een regie van Lieve Moens.

'Klachten na achten' is inderdaad een leuk vervolg op 'Klachten' en speelt zich af in het grootwarenhuis Janco. Ilse, een klant met klachten, is getuige van een telefoongesprek van de chef van de klachtendienst. Ze interpreteert het een en ander op haar eigen manier en beraamt een plannetje om een grote slag te slaan in het warenhuis samen met haar man Evert. De sterke gelijkenis van Evert met Karel, de klerk van het bureau en vele onverwachte, bemoeizieke bezoekers en gekke situaties maken dat het plannetje van Ilse en Evert moeilijk uitvoerbaar wordt.

Spelers: Erik Timmermans, Mario Vanroy, Martine Peters, Ann Coopermans, Erik Van Damme, Luc Bijnens, Lisbeth Peters, Ann Katarzynski, Magali Froyen, Roeland Bijnens.Voorstellingen op 20, 21, 25, 27 en 28 maart telkens om 20 u in het Cultureel Centrum Zutendaal (inkom: € 9)Plaatsreservaties (niet vergeten!!): 089 65 84 63 of marie.louise.nies@skynet.beDe voorstelling van 25 maart is t.v.v. JONG DEMENTIE Zutendaal


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio