Celebs

Klap voor hertog en hertogin van Sussex: Queen verbiedt Harry en Meghan om nog langer hun titel te gebruiken

Print
Klap voor hertog en hertogin van Sussex: Queen verbiedt Harry en Meghan om nog langer hun titel te gebruiken

Foto: ISOPIX

De hertog en hertogin van Sussex, Harry en Meghan, mogen hun titel van ‘Sussex Royal’ niet meer gebruiken, aangezien ze hebben besloten om af te treden.

Na langdurige en moeilijke gesprekken tussen de koningin en enkele topambtenaren is besloten dat het paar niet langer het woord ‘koninklijk’ mag gebruiken als merknaam. Pijnlijk, want Harry en Meghan betaalden onlangs nog tienduizenden ponden voor een nieuwe Sussex Royal website als aanvulling op hun populaire Instagrampagina.

Nieuwe naam

Eerder probeerden ze ook al ‘Sussex Royal’ te laten registreren als een wereldwijd handelsmerk voor een reeks items en activiteiten, waaronder kleding, schrijfwaren, boeken en lesmateriaal. Het koppel had ook stappen gezet om een nieuwe liefdadigheidsorganisatie op te richten: Sussex Royal, The Foundation of the Duke and Duchess of Sussex.

Volgens The Daily Mail heeft het koppel zich neergelegd bij de beslissing van de Queen. Harry en Meghan zullen nu dus op zoek moeten naar een nieuwe naam.

bekijk ook

Meghan Markle verschijnt voor het eerst in het openbaar sinds controversiële documentaire

 

Meghan en Harry nemen Archie mee om Desmond Tutu te ontmoeten

 

“Ik ben hier als moeder, gekleurde vrouw en jullie zus”: Meghan steekt vrouwen een hart onder de riem tijdens ontroerende speech

 

Niet te missen