Vernieuwende leeromgeving en schoolpark officieel geopend

Print

Foto: Sint-Augustinusinstituut Bree

Bree - Vrijdagavond 14 februari vond de officiële opening plaats van de vernieuwende leeromgeving en het schoolpark van het Sint-Augustinusinstituut in Bree.

In het bijzijn van mevrouw Zuhal Demir (Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme), de heer Bert Lambrechts (Gedeputeerde van de provincie Limburg), de heer Ben Weyts (Viceminister-president bevoegd voor Onderwijs, Sport, Dierenwelzijn en Vlaamse Rand), de heer Lieven Boeve (Directeur-generaal van het Katholiek Onderwijs Vlaanderen), Francis Loyens (Bisschoppelijk gedelegeerde voor onderwijs en communicatie) en mevrouw Liesbeth Van der Auwera (Burgemeester van de stad Bree) werd door Dries Teeuwen (leerling van SAB) het lint officieel “geknipt”.

Op zondag 16 februari volgde een tweede feestelijke opening voor genodigden. Het academisch gedeelte werd verzorgd door mevrouw Marleen Vaesen (CEO lingeriegroep Van de Velde), de heer Luc Van Gorp (Voorzitter Christelijke Mutualiteiten) en de heer Koen Vanmechelen (Multidisciplinair kunstenaar).


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio