Senioren vieren Valentijn in Corsala

Print

Koersel

Beringen - Op liefde staat geen leeftijd, daarom organiseerde de animatiedienst van woon-zorgcentrum Corsala in Koersel op donderdag 13 februari een mooie Valentijnsdag.

De opkomst van de bewoners van het woonzorgcentrum was zeer groot en hetzelfde kon gezegd worden van de bewoners van Residentie Ter Linden en het dagverblijf. ’s Morgensvroeg was iedereen al in de weer. In het kapsalon was het een drukte van jewelste, want iedereen wilde zo goed mogelijk voor de dag komen op het festijn.
Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen. Ook sommige bewoners zonder partner hielden eraan om een goede vriend of vriendin, een zus of broer te laten weten hoe zot ze op hen waren, zonder verliefd te zijn. Anderen, die stiekem een oogje hadden op iemand, hadden hun stoute schoenen aangetrokken en een geheim valentijnskaartje gestuurd. Om 15 uur ging het barakske open en kon iedereen naar hartenlust frietjes of kroketten eten. Liefde gaat immers ook nog altijd door de maag.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio