23 medailles voor karateclub Leopoldsburg op Belgisch kampioenschap

Print
23 medailles voor karateclub Leopoldsburg op Belgisch kampioenschap

Foto: Kevin Segers

Leopoldsburg - Op het afgelopen Belgisch kampioenschap JKF Goju Kai kon karateclub Leopoldsburg maar liefst 23 medailles naar het Kamp brengen. Een ongezien succes!

Op het afgelopen Belgische Kampioenschap in het Kempense Meerhout slaagden de jeugdige karateka's er maar liefst 23 keer in om het podium te bestijgen.
In de voormiddag werd de kata competitie georganiseerd waarin een opgelegde serie van oefeningen als schijngevecht tegen een onzichbare tegenstander dient te worden uitgevoerd. Hierin mag karateclub Leopoldsburg met Lars, Mélah, Niyada, Levi en Sensei Yakari zich 5 Belgisch kampioenen rijker tellen. In de kumite discipline, dit is een echt gevecht, scoorden de Kampse karatekas nog beter en mag de lokale kampioenenhulde volgend jaar aan 7 Belgische Kampioenen verwelkomen. Hier ging het goud naar Ian, Alice, Lars, Mélah, Jill, Jules en Kirenia. Het leidt geen twijfel dat de sensei opgetogen zijn met dit resultaat want ook de kampers die zonder medailles naar huis gingen, deden het fantastisch.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio