Volle Stip voor 20ste POP in/uit/van HAM

Print

Foto: Jeugddienst Ham

Ham - Jaarlijks krijgt jong lokaal talent een plaats op het Stippodium tijdens POP in/uit/van HAM. Een samenwerking sinds 2008 tussen de Hamse Jeugddienst en Jeugdhuis De Stip. Tot 2016 waren er 2 edities per jaar. Deze 20e editie was niet enkel een jubileum maar ook één groot feest.

Na hun indrukwekkend #POPHAM-debuut in 2019 waren we heel benieuwd naar wat Blackfish ons nu zou serveren. Na 1 jaar hard werken in de Hamse repetitieruimte werden we wederom aangenaam verrast: Een beklijvende set welke uw man ter plaatse ergens situeert tussen grunge en country. Of was het ..? Kom, boek gewoon die jongens.

Access Unlocked voorzag de juiste dosis hardcore en bouwde een oerdegelijke set met een paar welgemikte breaks. Geslaagde generale repetitie voor de preselectie van Humo's Rock Rally in Club 26 te Genk op 14 februari. Gaan dus.

Met The Big Fat Toddlers kreeg het publiek de langverwachte pretpunkparty en werd er opgeroepen tot riots met een knipoog: Feest! Feest dat op zaterdag 15 februari verder gaat wanneer ze hun nieuwe EP releasen in JH De Stip. Kruis aan.

Het 8-koppige Lynch Mob met drummeester Vincent Caers sloot diep in de nacht af met psychedelische funk en triple visuals. Zalige filmmuziek in een lokaal subuniversum van Quentin Tarantino. Boek je kruk 8 maart in Stukcafé Leuven.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio