dinsdag 4 februari 2020 - Nieuws Xtra
camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

Tom Waes en Frank Lammers maken dit seizoen deel uit van de supermacht in Twee tot de zesde macht 

Verse lading BV’s in ‘supermacht’ Jeroen Meus

We leerden hem kennen als drugsbaron Ferry Bouman in Undercover, en binnenkort duikt acteur Frank Lammers aan de zijde van zijn medespeler Tom Waes ook op in Twee tot de zesde macht. De twee maken deel uit van de ‘supermacht’ van quizmaster Jeroen Meus.

Vorig jaar maakte de Leuvense kok, ter vervanging van Bart De Pauw, z’n debuut als quizpresentator. De kijkcijfers waren goed, en dus komt Meus vanaf zondag 16 februari opnieuw met Twee tot de zesde macht op de proppen.

Voor het zevende seizoen doet hij een beroep op vaste waarden zoals Tom Waes, Philippe Geubels en Sven De Leijer. Maar er zijn ook Bekende Vlamingen die voor het eerst deelnemen aan de quiz. Naast Frank Lammers gaat het onder meer over Dertigers-actrice Kim Van Oncen en Studio tarara-gezicht Charlotte Timmers. Maar ook het Tien om te zien-duo Willy Sommers en Anne De Baetzelier komt langs.

Verdere gasten zijn Sven De Ridder, Niels Albert, Ivan De Vadder, Eline De Munck, Dimitri Leue, Manou Kersting, Jan Jaap Van der Wal, en Janus en Lennert Coorevits van Compact Disk Dummies. Een nieuwigheidje dit seizoen: Jeroen zal, Slimste mens-gewijs, opduiken in korte filmpjes om z’n vragen te stellen.

Ook dit jaar komen er twee specials voor Kom op tegen kanker, waar de quiz wordt gespeeld met uitsluitend BV’s: in de familieaflevering nemen bekende familieleden het tegen elkaar op en de laatste aflevering is een pax media-battle waarin Eén, VTM en Vier een vriendschappelijke quiz spelen tegen elkaar.

Twee tot de zesde macht, vanaf zondag 16 februari om 20.40 uur op Eén

Meer over Jeroen Meus

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws