TWEE TOT DE ZESDE MACHT

Verse lading BV’s in ‘supermacht’ Jeroen Meus

Print
Verse lading BV’s in ‘supermacht’ Jeroen Meus

Jeroen Meus Foto: put

Niels Albert, Willy Sommers en Eline De Munck: Een kersverse lading Bekende Vlamingen maakt zijn opwachting in het nieuwe seizoen van Twee tot de zesde macht, onder leiding van Jeroen Meus.

Vorig jaar maakte de Leuvense kok zijn debuut als quizpresentator. De kijkcijfers waren goed en dus is Meus vanaf zondag 16 februari opnieuw aan zet in Twee tot de zesde macht. Voor het zevende seizoen doet hij een beroep op vaste waarden zoals Tom Waes, Philippe Geubels en Sven De Leijer aangevuld met nieuwe BV’s. Naast Ferry Bouman gaat het onder meer over Dertigers-actrice Kim Van Oncen, Studio tarara-gezicht Charlotte Timmers, en ook het Tien om te zien-duo Willy Sommers en Anne De Baetzelier komt langs.

Ook van de partij zijn Sven De Ridder, Niels Albert, Ivan De Vadder, Eline De Munck, Manou Kersting en Jan Jaap Van der Wal. Als nieuwigheidje zal Jeroen, Slimste mens-gewijs, opduiken in korte filmpjes om z’n vragen te stellen. Aanvullend komen er ook dit jaar twee specials voor Kom op tegen kanker. De quiz wordt dan gespeeld met uitsluitend BV’s: in de familieaflevering nemen bekende familieleden het tegen elkaar op en de laatste aflevering is een pax media-battle waarin Eén, VTM en Vier een vriendschappelijke quiz spelen tegen elkaar.