Ferm Riemst houdt jaarfeest

Print

Foto: Marie-Paule Clerinx

Riemst - Op de vooravond van het feest Maria Lichtmis kwamen 75 Kvlv-dames in ' t Paenhuys bijeen voor het jaarlijkse 'grote' feest.

Dit jaar staat volledig in het teken van de nieuwe naam van de vereniging: Ferm. Voorzitster Josiane Zeegers gaf verslag en achtergrondinformatie i.v.m. de lancering van de nieuwe naam van de vrouwenorganisatie.
Bestuurslid Anita Neven hield een kort bezinningsmoment. De ingezamelde bijdragen van de leden gaan naar het goede doel TRIAS. Bestuurslid Miek overliep de vele KVLV-activiteiten van het voorbije werkjaar. Een kunstig in elkaar gestoken fotoreportage door bestuurslid Mieke Coenegrachts bracht de mooiste momenten van 2019 in herinnering, inclusief de videoclip van de linedancegroep. Het kookteam van Rudi Lenaerts toverde een smakelijk en feestelijk menu op tafel. De bestuursploeg had ook weer haar uiterste best gedaan om een rijkgevulde tombolatafel te presenteren. Deelnemende handelaars van Riemst en ook daarbuiten getuigden van hun gulle bijdragen. "We kijken alweer uit naar het lentefeest en de vele activiteiten die Ferm Riemst in petto heeft in 2020!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio